Veiligheid en gemak met video- en parlofonie

Als het gaat om toegangscontrole, kunt u vertrouwen op Deborco voor de installatie van video- en parlofonie in Temse en het volledige Waasland. Zelfs als u al een bestaand systeem hebt dat gedeeltelijk vernieuwd moet worden, zetten wij onze expertise graag voor u in.

Weet wie er voor uw deur staat

Intercomsystemen zijn doorgaans bekend in appartementen, waardoor bewoners niet telkens helemaal naar beneden hoeven te gaan wanneer er bezoek is. Verhoogd comfort is dan ook een belangrijk aspect van video- en parlofonie. Tegenwoordig worden deze systemen ook steeds vaker geïnstalleerd in huizen, voornamelijk vanwege veiligheidsoverwegingen. Op deze manier kunt u, zonder de deur te openen, identificeren wie er aanbelt.

Bewezen kwaliteit met Comelit

Net zoals bij onze andere elektriciteitswerken in regio Temse, werken wij voor video- en parlofonie met bewezen merken. Als erkend installateur van Comelit, een merk dat wij door en door kennen, kunt u altijd op Deborco rekenen voor deskundig en eerlijk advies, afgestemd op uw wensen en behoeften. Wij verschaffen uitgebreide uitleg over de diverse mogelijkheden bij de installatie van intercom- of videocomsystemen.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij staan altijd voor u klaar.

het Deborco Team

Enkel de beste merken

Als erkend installateur van Comelit, een merk dat wij door en door kennen, kunt u altijd op Deborco rekenen voor deskundig en eerlijk advies, afgestemd op uw wensen en behoeften.

Deborco

Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 0478 32 10 03
E-mail: [email protected]

Schoenstraat 1
9140 Temse

BTW: BE 0807.384.547

Maak een afspraak

Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

[email protected]
Ma - Vr 09u-12u & 13u-18u
Za: 09u-12u

Gratis offerte

Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op. Ons team staat klaar om uw wensen te bespreken en u te voorzien van een vrijblijvende prijsofferte.