Alle elektriciteitswerken op uw maat

Bent u op zoek naar een professionele elektricien om de elektrische voorzieningen in uw nieuwbouwwoning te installeren of wilt u uw bestaande elektriciteit in uw woning of bedrijfspand in de regio Temse renoveren?
Bij Deborco bent u aan het juiste adres voor een uitgebreid scala aan elektriciteitswerken.

Nieuwe installatie plaatsen of bestaande installatie aanpassen

Vaak voldoen oudere woningen niet meer aan de huidige elektriciteitsnormen en worden ze bij een verplichte keuring afgekeurd. Deborco komt graag bij u langs om uw elektrische installatie te inspecteren en indien nodig aan te passen aan de geldende normen. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in volledig nieuwe installaties.

Integratie van alle elektrische toepassingen

Of het nu gaat om een nieuwe installatie of renovatie, u kunt eveneens rekenen op onze expertise voor het installeren en aansluiten van ventilatie, brandbeveiliging, alarminstallaties, netwerk- en databekabeling. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in domotica en automatisatie

Bij ons kunt u terecht voor vrijwel alle toepassingen op het gebied van elektriciteit. Wilt u extra lichtpunten en/of schakelaars toevoegen? Wij bekijken graag de mogelijkheden en geven u objectief advies. 

Neem vrijblijvend contact op met Deborco in Temse voor meer informatie of voor een gedetailleerde offerte. Wij helpen u met plezier bij al uw elektriciteitswerken.

het Deborco Team

Enkel de beste merken

Wij zijn verdeler en erkend installateur van o.a. Schneider Electric, Niko, Legrand, etc.... Deze merken staan bekend om hun uitstekende kwaliteit, duurzaamheid en innovatieve technologie├źn.

Deborco

Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 0478 32 10 03
E-mail: [email protected]

Schoenstraat 1
9140 Temse

BTW: BE 0807.384.547

Maak een afspraak

Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

[email protected]
Ma - Vr 09u-12u & 13u-18u
Za: 09u-12u

Gratis offerte

Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op. Ons team staat klaar om uw wensen te bespreken en u te voorzien van een vrijblijvende prijsofferte.