Domotica, uw woning slim en comfortabel

Of u nu in een appartement, rijhuis of villa woont, we streven allemaal naar manieren om ons comfort te verhogen. Bij Deborco realiseren we dit voor u door domotica te installeren in uw woning of bedrijfspand in de regio Temse en bij uitbreiding het volledige Waasland. U hebt de vrijheid om dit in beperkte mate te laten uitvoeren, maar we bieden ook totaalprojecten aan waarbij we elke ruimte van uw woning automatiseren.

Wat is domotica precies?

Domotica is een breed begrip met een divers scala aan toepassingen. Bekende voorbeelden zijn de automatisering van poorten en toegangscontrole via video- en parlofonie. Echter, domotica omvat meer dan dat. U kunt bijvoorbeeld uw verlichting, verwarming en multimedia-installaties automatisch bedienen via een centraal systeem of gekoppeld aan uw smartphone.

Nieuwbouw én renovatie

Als u overweegt om met Deborco in Temse samen te werken voor de elektriciteitsvoorzieningen van uw nieuwbouwwoning, is het raadzaam om ook alvast na te denken over de integratie van domotica. We bespreken graag de mogelijkheden en kunnen deze toepassingen vanaf het begin implementeren. Domotica is ook mogelijk bij renovatieprojecten, waarvoor u kunt rekenen op ons deskundig advies.

Neem contact op met Deborco voor meer informatie over onze diensten. Indien gewenst stellen we graag een vrijblijvende offerte voor u op.

het Deborco Team

Enkel de beste merken

Wij zijn verdeler en erkend installateur van o.a. Schneider Electric, Domestia, etc.... Deze merken staan bekend om hun uitstekende kwaliteit, duurzaamheid en innovatieve technologieën.

Deborco

Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 0478 32 10 03
E-mail: [email protected]

Schoenstraat 1
9140 Temse

BTW: BE 0807.384.547

Maak een afspraak

Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

[email protected]
Ma - Vr 09u-12u & 13u-18u
Za: 09u-12u

Gratis offerte

Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op. Ons team staat klaar om uw wensen te bespreken en u te voorzien van een vrijblijvende prijsofferte.